20.3 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

Badalona ret homenatge a l’equip femení del Club Joventut Badalona que ha ascendit a la primera categoria del bàsquet espanyol

Aquesta tarda ha tingut lloc a l’Ajuntament de Badalona un acte d’homenatge i reconeixement a l’equip femení de bàsquet del Club Joventut Badalona que ha aconseguit l’ascens a la Lliga Femenina Endesa, màxima categoria del bàsquet femení a Espanya.

El Joventut va assolir l’ascens a la Lliga Endesa el passat cap de setmana després de superar l’Estepona per 55 a 64 en la final de la fase d’ascens que es va jugar aquest diumenge en aquesta localitat de Màlaga.

L’acte ha tingut lloc al saló de plens de la Casa de la Vila de Badalona amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, el primer tinent d’alcaldia i regidor d’Esports, Juan Fernández, de regidors, regidores i dels representants dels diversos grups municipals. Ha encapçalat la delegació de l’equip el president del club verd-i-negre, Juan Antonio Morales.

L’alcalde ha fet lliurament de la figura que representa l’escultura icònica de la ciutat de l’“Anís del Mono” i que rebran cadascuna de les jugadores i del cos tècnic com a record i reconeixement.

Durant l’acte també hi ha hagut un sentit recordatori de la figura del conseller del club, Xavi Villanueva, que va morir sobtadament el passat mes de juny, i que va ser clau en el desenvolupament del bàsquet femení i del bàsquet de formació a Badalona, i en especial de la Penya

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha felicitat les jugadores, cos tècnic i club en nom de tota la ciutat. “Estem molt orgullosos que un club tan important per als badalonins com la Penya tingui els seus equips masculí i femení en l’elit d’un esport tan competitiu com és el bàsquet espanyol i portin al nivell més alt el nom de Badalona”, ha afirmat l’alcalde. “Heu aconseguit una fita excepcional, estem convençuts que, com a ciutat bressol del basquetbol, serem capaços de fer que l’equip femení en la seva participació a la Lliga Endesa noti tot el suport de l’afició i de tota la ciutat”, ha afegit.

En finalitzar l’acte, les jugadores i el cos tècnic han sortit a saludar al balcó de l’Ajuntament i han rebut una ovació per part del públic i afeccionats que s’han donat cita a la plaça de la Vila.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles