22.6 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

Badalona homenatja l’equip del Club Joventut Badalona que fa 30 anys va guanyar la Copa d’Europa

La ciutat de Badalona ha recordat aquest dissabte a la tarda amb un acte d’homenatge la gran fita aconseguida pel Club Joventut Badalona l’any 1994, quan va proclamar-se campió d’Europa en la final disputada a Tel-Aviv contra l’Olympiacos i es va convertir en el primer equip català que aconseguia el màxim trofeu continental.

Trenta anys després d’aquell gran èxit, l’Ajuntament de Badalona ha organitzat un acte de reconeixement a l’equip que va fer vibrar tota la ciutat i amb una recepció oficial a gran part dels integrants de la plantilla al Saló de Plens de la Casa de la Vila. Entre els assistents a l’acte estaven Jordi Villacampa, els germans Rafael i Tomàs Jofresa, Juanan Morales, Dani Garcia, Iván Corrales, Jofre Lleal i Ferran Martínez, així com part de l’equip directiu i del cos tècnic del Joventut. Alfons Albert, Dani Pérez, els llavors entrenadors de la Penya, el tècnic Zeljko Obradovic i Josep Maria Izquierdo, actuals tècnics del KK Partizan de Belgrad i els jugadors Corny Thompson i Mike Smith han excusat la seva absència.

Durant l’acte de reconeixement, l’alcalde Xavier Garcia Albiol ha reivindicat la importància de l’equip de la Penya de l’any 1994 “per la gran petjada que va deixar a la ciutat i al món de l’esport mundial, demostrant que amb esforç i perseverança es poden assolir objectius que poden semblar impossibles”. “És un gran orgull poder oferir-vos aquest reconeixement més que merescut per la fita que vau assolir, que va servir i serveix avui dia d’inspiració per al Club Joventut i també per a la ciutat de Badalona”, ha afegit Garcia Albiol.

Després de la recepció, els campions d’Europa de 1994 han sortit al balcó de l’Ajuntament per saludar els centenars d’aficionats que es reunien a la plaça de la Vila. Posteriorment, han baixat a la plaça per commemorar aquesta victòria i compartir records del partit de la final amb l’afició verd-i-negra.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles