20.3 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

L’alcalde Xavier Garcia Albiol intervé en el Comitè de les Regions d’Europa per denunciar els problemes de la classe mitjana d’Espanya per accedir a un habitatge

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha intervingut aquest dimecres a la tarda en el Ple del Comitè de les Regions d’Europa com a representat dels ajuntaments d’Espanya. En la seva intervenció, Garcia Albiol ha denunciat els greus problemes que pateix la classe mitjana d’Espanya per accedir a un habitatge.

Es traca de la primera vegada que un alcalde de Badalona intervé de manera oficial en una sessió d’una institució europea. Xavier Garcia Albiol intervindrà en tots els Plens de Comitè de les Regions d’Europa.

En el seu parlament, l’alcalde Garcia Albiol ha assegurat que la crisi de l’habitatge a Europa és molt important i que aquesta situació és encara més greu a Espanya. En aquest sentit, l’alcalde ha assenyalat que la classe mitjana espanyola està patint una situació molt complexa per dues qüestions. D’una banda, l’elevat preu dels habitatges, que fa molt difícl l’accés a un pis amb els preus de lliure mercat. D’altra, el sistema d’ajudes per a l’habitatge, que té uns llindars massa baixos que impedeixen que les classes mitjanes puguin optar a rebre cap mena de ajut.

“La classe mitjana està atrapada en una situació molt complexa, perquè no tenen accés a l’habitatge de mercat lliure per ingressos baixos però tampoc tenen accés a ajudes públics per superar els ingressos màxims”, ha denunciat l’alcalde de Badalona. “Aquesta divergència l’hem de reconduir; és una obligació que les institucions europees atenguin aquesta realitat que està afectant una part important de la població espanyola”, ha remarcat Garcia Albiol.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles