20.3 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

El passeig de la Rambla acull aquest cap de setmana la 6a Fira de l’Automòbil de Badalona

El passeig de la Rambla serà escenari aquest cap de setmana de la 6a Fira de l’Automòbil, una mostra comercial que torna a la ciutat després de més de 10 anys. La Fira, que s’ubicarà entre el carrer de Sant Domènec i el carrer de Sant Jaume, estarà oberta al públic entre les 10 i les 20 hores del dissabte 20 i el diumenge 21 d’abril.

Els assistents trobaran en l’esdeveniment una gran oferta de vehicles nous, seminous i de kilòmetre 0. Concretament, hi haurà exposats 85 vehicles de 22 marques diferents que ofereixen els nou concessionaris de la ciutat que participen en aquesta edició de la Fira.

La 6a Fira de l’Automòbil de Badalona és una iniciativa impulsada per l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern de l’Ajuntament de Badalona amb la voluntat de contribuir a l’enfortiment econòmic del sector automobilístic de la ciutat. A la vegada, reflecteix un model de col·laboració entre el sector públic i el privat el Govern municipal vol potenciar per desenvolupar iniciatives que suposin una millora i un impuls econòmic per a la ciutat.

El tret de sortida a la Fira de l’Automòbil de Badalona es donarà aquest divendres 19 d’abril a les 17.30 hores en un acte que comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la segona tinenta d’alcaldia i regidora d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles