22.6 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

Carrera denuncia que Albiol va mentir a tots els veïns de la façana marítima sobre els horaris dels concerts

El president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, ha denunciat aquest dimecres uns pamflets repartits just fa un any per l’actual alcalde de Badalona, el popular Xavier Garcia Albiol. En aquests pamflets, Albiol assegurava que si fos alcalde no permetria cap concert al passeig marítim, més enllà de les 1:30h de la matinada. La sorpresa per molts veïns i veïnes de la façana marítima ha arribat aquest abril, quan el mateix alcalde ha anunciat, a les seves xarxes socials, els concerts de les Festes de Maig i han comprovat com s’han programat concerts més enllà de les 1:30h de la matinada. Carrera ha carregat contra aquesta manera de fer política de l’actual alcalde i ha acusat Albiol de mentir per  obtenir vots.

SourcePSC BDN

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles