16 C
Badalona
martes, abril 30, 2024
spot_img

La Guàrdia Urbana de Badalona incorpora set nous vehicles policials

La Guàrdia Urbana de Badalona disposa des d’avui de set nous vehicles policials que s’incorporen a les tasques de patrullatge pels carrers de la ciutat. Dos d’aquests automòbils també inclouen l’equipament necessari per al trasllat de detinguts.

La incorporació d’aquests nous vehicles, amb els distintius i els elements de so i llums necessaris, es fa mitjançant arrendament financer (rènting), amb un contracte adjudicat per un import de 116.445 euros i una durada de quatre anys. El model escollit és el Ford Kuga ST-Line, un SUV compacte amb motor híbrid endollable. Els vehicles porten als laterals i al sostre un codi QR que si es fotografia amb el mòbil, es connecta telefònicament als usuaris amb la centraleta de la Guàrdia Urbana.

Els nous vehicles al servei de la policia local de Badalona s’han recepcionat aquest divendres al matí al parc de Montigalà amb la presència de l’alcalde Xavier Garcia Albiol; el primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Hisenda, Finances, Recursos Interns, Educació, Esports i Seguretat Ciutadana, Juan Fernández; el regidor de l’Àrea de Seguretat Ciutadana, Juan Manuel Ruiz i el superintendent de la Guàrdia Urbana de Badalona, Conrado Fernández.

L’alcalde Garcia Albiol ha expressat la seva satisfacció per poder disposar d’aquests nous cotxes. “Aquests nous vehicles, la pròxima incorporació de noves motocicletes i l’augment en un 50% del nombre d’agents ens ajudarà a millorar la seguretat a la ciutat, que és una de les principals preocupacions que compartim amb els veïns de Badalona”, ha assegurat. “No podem estar encara del tot satisfets, però les darreres xifres de fets delictius fetes públiques pel Ministeri de l’Interior reflecteixen que estem evolucionant millor que els municipis del nostre entorn, i aquest és el camí a seguir”, ha conclòs l’alcalde de Badalona.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles