18.5 C
Badalona
viernes, mayo 3, 2024
spot_img

L’empresari badaloní Enrique Tomás serà el pregoner de les Festes de Maig de Badalona 2024

L’empresari badaloní Enrique Tomás, ambaixador del pernil arreu del món, serà l’encarregat de llegir des del balcó de la Casa de la Vila el pròxim divendres 3 de maig el pregó de les Festes de Maig de Badalona 2024.

Nascut a Badalona l’any 1966, Enrique Tomás és el petit d’onze germans. Va començar la seva activitat empresarial l’any 1982 amb una petita parada al Mercat de la Salut. Des dels seus inicis darrere el taulell, fruit de l’esforç, la capacitat per a entendre les necessitats dels clients a través del tracte directe i l’especialització en el producte ibèric, Tomás ha aconseguit ser el principal referent del pernil arreu del món. Avui dia, l’empresari badaloní lidera una empresa amb més 120 botigues situades en diversos països d’Europa i Amèrica i que ja es prepara per desembarcar en el mercat asiàtic amb l’obertura de quatre nous establiments a la Xina

Enrique Tomás ha construït tota la seva filosofia al voltant del respecte al client i al producte, fet que li ha permès revolucionar un mercat tan tradicional com el del pernil i acostar-lo al consumidor. Gràcies a aquest tarannà, Enrique Tomás s’ha convertit en l’empresa de pernils més gran del món i ha esdevingut una referència absoluta en el sector, situant el pernil com un dels millors productes gastronòmics del món.

Amb la diversificació de la marca i la seva difusió a través de sectors estratègics com l’àmbit de l’esport, la música o el turisme, el nom d’Enrique Tomás, sempre lligat a la ciutat de Badalona i els seus valors, significa avui dia molt més que pernil.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat la figura d’Enrique Tomás com “un gran empresari d’èxit, que porta el nom de Badalona a tot el món i amb un gran orgull de pertinença a la ciutat”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles