8.9 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Badalona serà l’escenari el diumenge 14 d’abril de la III Cursa Popular Mossos d’Esquadra Badalona per @laluchadeabril

El pròxim diumenge 14 d’abril, Badalona acollirà la III Cursa  Popular – Mossos d’Esquadra per @laluchadeabril, un esdeveniment benèfic per recaptar fons per a la investigació mèdica. L’esdeveniment comptarà amb curses de 5 i 10 quilòmetres, una caminada popular i diverses curses infantils. Les proves començaran a partir de les 9.30 hores, a la plaça del President Tarradellas, davant del Palau Municipal d’Esports.

L’esdeveniment té un caràcter íntegrament solidari, ja que tots els beneficis aniran destinats a l’Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona (INc-UAB). Els diners recaptats es dedicaran a la investigació de la malaltia que pateix l’Abril, una nena badalonina afectada per una dolència degenerativa ultra estranya anomenada paraplegia espàstica (SPG52), de la qual només hi ha 50 casos diagnosticats a tot el món. 

El preu de la inscripció és a partir de 10 euros amb xip groc en propietat per als adults i de 6 euros per als nens. La compra de la samarreta solidària de la cursa serà opcional a escollir en el moment de la inscripció per un preu de 7 euros. També s’ha habilitat un dorsal solidari per a aquelles persones que vulguin aportar íntegrament els diners a la causa.

Les inscripcions es poden fer a través del web de BS Events i presencialment a Muro Motoservei – Concessionari Oficial Yamaha a Badalona (carrer de Llefià, 63). La recollida de dorsals, samarretes i la bossa del corredor es podrà fer al Centre Comercial Màgic els dies 12 d’abril (de 16 a 20 hores) i 13 d’abril (d’11 a 20 hores). Aquests objectes no es podran recollir en cap cas el mateix dia de la cursa.

La tercera edició de la Cursa Popular Mossos d’Esquadra Badalona per @laluchadeabril s’ha presentat aquest divendres al matí a l’Hotel Badalona Tower en un acte en què han participat entre altres,l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; la comissària sotscap de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, Rosa Bosch; el cap de la comissaria de Badalona, l’intendent Alfons Sarrias; la vicerectora de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Assumpció Malgosa; i del pare de l’Abril, Jesús Merino.

Garcia Albiol ha manifestat la voluntat que la cursa es consolidi a Badalona per tot el què significa i perquè “és la culminació d’una sèrie de grans projectes d’aquesta iniciativa solidària”. L’alcalde ha destacat també “la millora del circuit, tècnic i senzill a la vegada, perquè les persones que siguin de fora de Badalona i participin a la cursa s’emportin també un bon records dels espais de la ciutat per on passa la carrera”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles