8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Del 18 al 21 de març es celebren les Jornades d’Orientació Educativa de Badalona

Badalona celebra des del dilluns 18 fins al dijous 21 de març les Jornades d’Orientació Educativa “Imagina el teu futur”, una iniciativa adreçada als joves de 3r i 4t d’ESO, les seves famílies i els professionals de l’àmbit educatiu que els acompanyen en el trànsit cap a la formació postobligatòria. Durant els quatre dies de les jornades es podrà assistir en diversos punts de la ciutat a ponències, xerrades, tallers i mostres d’experiències que tenen l’objectiu de donar a conèixer l’oferta formativa de la ciutat i motivar els joves a continuar els seus estudis.

Les Jornades s’inauguraran dilluns a les 18 hores al Museu de Badalona amb una xerrada i taula rodona posterior amb diversos experts centrada a donar recursos i eines d’orientació a les famílies i professionals per motivar als adolescents en els seus estudis. La regidora d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Badalona, Vanesa Gonzàlez, donarà la benvinguda als assistents i s’encarregarà d’introduir la ponència.

En els dies posteriors a la inauguració (19, 20 i 21 de març), les activitats programades al matí estaran dirigides a l’alumnat i les de les tardes a les famílies i professionals del món de l’educació.

Dimarts 19 les activitats es faran al Centre Cultural el Carme. Entre les 9.30 i les 13.30 hores hi haurà una xerrada sobre els itineraris vitals després de l’ESO i una mostra de les diverses opcions professional dels Programes de formació i inserció (PFI). El mateix dimarts al matí, al Centre Cívic La Salut es farà una ponència sobre la Formació Professional dual i una altra sobre competències transversals. En el mateix centre cívic, a partir de les 18.30 hores, hi haurà una xerrada per orientar els joves en la tria del batxillerat.

Les activitats de dimecres 20 es faran al Conservatori Professional de Música de Badalona. Al matí, a partir de les 10 hores, s’impartirà diversos tallers d’acompanyament emocional per dotar als joves de recursos per guanyar en confiança i motivació per arribar als seus objectius. A la tarda, a partir de les 18.30 hores, el Conservatori acollirà una xerrada orientativa sobre l’etapa posterior a l’ESO.

Les Jornades d’Orientació Educativa de Badalona es tancaran dijous 21 al matí en una sessió adreçada als joves interessats en l’itinerari artístic que es celebrarà al Teatre Zorrilla entre les 10 i les 13.30 hores. L’activitat comptarà amb espectacles, mostres i tota la informació sobre l’oferta d’estudis de l’àmbit artístic que hi ha Badalona. Com a punt final a la jornada hi haurà l’actuació en format de teatre improvisat, el 2n espectacle més vist de Catalunya, l’Improshow!

Podeu consultar amb detall totes les activitats programades i fer les vostres inscripcions en aquest enllaç.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles