13.4 C
Badalona
viernes, mayo 3, 2024
spot_img

El Festival Internacional de Màgia de Badalonaclou la 24ena edició amb un èxit rotund d’assistència

El Festival Internacional de Màgia de Badalona – Memorial Li-Chang tanca la seva 24ena edició amb un èxit rotund d’assistència, assolint un 95% d’ocupació total entre tots els espectacles celebrats als teatres municipals de la ciutat: les Gales Internacionals, la Gala de Màgia i Humor, la Gala Solidària i l’espectacle escolar Lumière. Una edició que ha comptat amb un programa d’activitats complementàries com la Trobada de Mags de Catalunya al Centre Comercial Màgic, el taller de màgia solidari i l’actuació Viatge a les Quimbambes a càrrec de la Maga Susana, entre d’altres.

Més de 2.700 espectadors i espectadores, quasi el 100% d’ocupació, han assistit als set espectacles principals del festival, celebrats als teatres municipals de Badalona, en una edició que ha estat marcada per reunir a Badalona el millor talent internacional de mags i magues i ha comptat amb un ampli ventall de disciplines del gènere.

El mag Enric Magoo, director artístic del Festival, destaca: «la qualitat de les actuacions: des d’il·lusionistes de renom internacional fins a artistes emergents, cada espectacle ha demostrat un domini extraordinari de la màgia i l’il·lusionisme. La diversitat d’estils i enfocaments ha enriquit enormement l’experiència d’un públic molt entusiasta”.

Aquest any el públic ha atorgat el Premi Li-Chang 2024, a través d’un sistema de votació telemàtica, als joves malaguenys Javi Cruz i Anahí i el seu espectacle d’il·lusions, aparicions i desaparicions, i escapismes. La Menció Honorífica d’aquesta edició ha estat per Eligio Palomino Romero (Magic Trebol), il·lusionista professional i professor de màgia. La trajectòria d’Eligio Palomino en el món de l’il·lusionisme es divideix en dues etapes: una primera de mag professional sota el nom artístic de “Magic Trebol” i una segona de professor de màgia a l’escola creada per ell mateix juntament amb la seva parella i la seva filla, “3 de trebol”.

Excel·lent acollida de les activitats complementàries

Les activitats complementàries de la 24ena edició del Festival Internacional de Màgia de Badalona han tingut una gran acollida per part del públic. Celebrades en diferents punts de la ciutat i amb propostes tant variades com la Trobada de Mags de Catalunya al Centre Comercial Màgic o l’espectacle escolar “Lumière” han complementat la programació d’aquesta edició.

Un any més, la programació del festival ha acollit una nova edició del “Curs de màgia i il·lusionisme per a docents” que finalitzarà el 12 de març. Professors i professores participants d’aquesta edició han traslladat un gran entusiasme per la formació rebuda així com per conèixer i poder aplicar noves formes d’ensenyament a les aules. El curs de màgia està vinculat al Pla de Formació de Zona i organitzat pels Serveis de Cultura i d’Educació de l’Ajuntament de Badalona i pel CRP de la Generalitat de Catalunya.

L’espectacle “Viatge a les Quimbambes” ha estat també una de les novetats d’aquesta edició. Un espectacle que es va celebrar a la llibreria Saltamartí amb un públic entusiasmat amb la proposta a càrrec de la Maga Susana.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles