23.1 C
Badalona
sábado, mayo 4, 2024
spot_img

Carrera proposa ubicar una comissaria de Guàrdia Urbana a l’antic B9

El president del grup del PSC Fernando Carrera ha expressat la seva preocupació amb l’antic institut B9, ubicat entre el remei i Sant Roc. Actualment, es troba ocupat per més de 150 persones i genera un greu conflicte de seguretat. Carrera ja ha denunciat en dues ocasions la necessitat de desocupar l’espai i el govern municipal assegura que en tres mesos la situació estarà resolta. Per aquest motiu és imprescindible tenir una alternativa en marxa per aquest espai i d’aquesta manera evitar una nova ocupació. Les propostes que fan els socialistes són:

En primer lloc, ubicar una comissaria de Guàrdia Urbana. Consideren que l’espai és idoni per ubicació, pel tipus d’equipament i perquè l’ajuntament disposa dels recursos necessaris. Tal com diu el president del PSC Fernando Carrera: «Hem estat mantenint contacte amb el Grup Socialista del Parlament de Catalunya i hem pogut constatar que una comissaria de Mossos o mixta no seria la solució donat que eternitzaria la situació i dependríem de tercers.»

En segon lloc, de manera provisional mentre el B9 estigui ocupat, dotar la zona d’una patrulla fixa. Es tracta d’un compromís que el govern va verbalitzar amb els veïns, però que no s’està complint. Segons Carrera: «Si no saben d’on treure la patrulla fixa jo tinc la solució. Que li treguin l’escorta al regidor de seguretat, que no la necessita, i la ubiquin allà. Els veïns la necessiten més que el regidor.»

El president ha expressat que el que necessiten els veïns de la zona és un projecte, una dotació pressupostària i fets palpables. No és suficient que el govern respongui dient que l’hi sembla bé ubicar una comissaria si no es posen a treballar a fer-ho una realitat.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles