8.9 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Badalona celebra els dies 1, 7 i 12 de març l’XIè Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària

Badalona celebra els dies 1, 7 i 12 de març, de 10 a 12 hores, al Museu de Badalona, l’XIè Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària, amb la participació de 352 alumnes de les escoles Artur Martorell, Garbí Pere Vergés, Ítaca, Lola Anglada, Llibertat, Mercè Rodoreda, Progrés i Ventós Mir.

Les nenes i els nens participants presentaran els seus projectes de recerca, les seves investigacions i els resultats de les seves experiències vinculades al coneixement del medi natural, els animals, les plantes, el funcionament del cos humà, l’alimentació, la terra o l’univers.

L’XIè Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària està organitzat per l’Escola de Natura Angeleta Ferrer i l’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins, de l’Àrea de Medi Ambient; pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona; i pel Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Compta també amb la col·laboració del Grupo Menarini.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles