25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

Àrea Badalona 121 Febrer 2024

En el número 121 de l’Àrea Badalona del mes de febrer de 2024 destaquem el conveni signat entre el consistori de Badalona i el Col·legi d’Administradors de Finques per treballar pregats contra l’ocupació il·legal de vivendes de la ciutat. També compartim el conveni entre Ajuntament, Generalitat de Catalunya i col·legis professionals per fer una radiografia de la situació arran de l’esfondrament del carrer Canigó. Parlem també de l’enderroc del mur del carrer Eduard Maristany i de la primera associació de dones empresàries del Barcelonès Nord.

AREABADALONA0121

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles