8.9 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Diverses corals de gent gran de Badalona celebren la Gala Sant Valentí

Les corals de gent gran de Badalona Bétulo, Pep Ventura, Can Mercader-Morera i Badalonense faran un concert aquest dijous, 15 de febrer, de 17 a 19 hores, al Teatre Zorrilla (carrer del Canonge Baranera, 17) per commemorar la festivitat de Sant Valentí. Amb aquesta iniciativa es vol fer també un reconeixement a l’experiència i a la contribució que les persones grans fan a la societat amb actes de ciutat com aquests.

L’acte està organitzat pel Departament de Gent Gran de l’Ajuntament de Badalona, encapçalat per la regidora Florència Badia, amb col·laboració de la Unió de Corals de Badalona i la Societat de Cors de Clavé de la ciutat.

Per poder assistir a l’acte cal trucar al telèfon 93 483 29 71, i demanar una invitació que es podrà recollir al Departament de Gent Gran i Envelliment Actiu de l’Ajuntament de Badalona ubicat a l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12). L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, donarà la benvinguda al públic assistent.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles