20.5 C
Badalona
sábado, mayo 18, 2024
spot_img

Badalona celebra el Carnaval els dies 10 i 11 de febrer amb la 42a Rua de Carnestoltes a Llefià i el Carnaval Infantil

Badalona celebrarà el cap de setmana del 10 i 11 de febrer el Carnaval. La festa començarà dissabte 10 amb la 42a Rua de Carnestoltes a Llefià i continuarà a l’endemà, diumenge dia 11, amb el Carnaval Infantil, que sortirà en rua pels carrers de la ciutat des de la plaça Bisbe Joan Carrera, la plaça de la Plana i l’Escola Lola Anglada i finalitzarà al passeig de la Rambla. Les activitats estan organitzades per l’Ajuntament de Badalona, la Comissió de Cultura de Llefià, la Comissió de Carnestoltes, la Comissió de Carnestoltes Bufalà, Bufons del Toc i l’Associació Veïnal de Canyadó

La Reina Carnestoltes, acompanyada de la seva cort, s’encarregarà de donar el tret de sortida a la celebració dissabte 10 a les 17 hores amb la lectura del pregó de Carnaval des del balcó del Centre Cívic Torre Mena, on proclamarà el seu regnat i convidarà la ciutadania a la disbauxa i a la festa. Posteriorment, encapçalarà la Rua de comparses que recorrerà diferents carrers de Llefià acompanyades de l’espectacle ‘Mediterraneus’ de la companyia Todozancos, i els músics ‘Always Drinking Marching Band’ i de l’Escola de Música Moderna de Badalona (EMMB). Aquest espectacle també es podrà gaudir durant el Carnaval Infantil de diumenge.

A les 19 hores s’iniciarà a la plaça de Trafalgar, el ball de disfresses amb el grup de versions Tribut FM per no parar de ballar. Posteriorment, es farà el lliurament dels premis a les comparses en les categories d’adults, infantil i per parella o individual.  Les inscripcions en línia (www.carnestoltes.llefia.org) per participar en la Rua es tancaran el dia 8 de febrer.

Diumenge 11 de febrer la celebració continuarà amb el Carnaval Infantil. Les comparses participants, com a novetat d’aquest any, es concentraran a les 11 hores en tres punts (la plaça Bisbe Joan Carrera, la plaça La Plana i l’Escola Lola Anglada) i recorreran els carrers de la ciutat fins a reunir-se al passeig de la Rambla, al voltant del migdia. En aquest lloc, a les 12.30 hores, començarà el ball de disfresses amb l’espectacle Funtastik, un xou infantil amb molt de joc, que barreja la música, l’humor i la sorpresa. Un altra novetat és que les rues que sortien sempre dissabte des del Centre i Canyadó ara sortiran diumenge per unir-se al Carnaval Infantil.

Altres activitats:

– Ball de Carnaval. Dissabte 10 de febrer, a les 22 hores a la plaça La Plana.

Hi haurà un concurs de punxadiscos. Consulta les Bases i inscripcions.

Organitza la Comissió de Festes de Badalona.

– Enterrament de la Sardina. Dissabte 17 de febrer al Parc l’Escorxador.

A càrrec de Bèsties i Diables de la Salut.

Carnaval inclusiu:

Espai reservat per a persones neurodiverses, amb diversitat funcional i/o intel·lectual:

–  A la plaça Trafalgar, durant el concert de Tribut FM, en el marc de la 42a Rua de Carnestoltes a Llefià.

– Al passeig Rambla, durant el concert de Funtastik, en el marc del Carnaval Infantil.

Espai preferent per a persones neurodiverses, amb diversitat funcional i/o intel·lectual durant la 42a Rua de Carnestoltes a Llefià, a l’av. Doctor Bassols cantonada amb l’av. Marquès de Sant Mori.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles