14.5 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

Carrera manté una reunió amb l’alcalde de Montcada sobre el veïnat del Bosc d’en Vilaró

El president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, ha mantingut una reunió, aquest dijous una trobada amb l’alcalde de Montcada i Reixac, Bartolomé Egea, i una part del seu equip. Durant la reunió s’ha abordat diversos temes que afecten els dos municipis, com la situació del veïnat del Bosc d’en Vilaró, a la muntanya de la Vallesana. Durant la trobada s’ha coincidit, per part de l’alcalde de Montcada i Reixac i el president del PSC a Badalona, de què no deixarà sols als veïns, però tampoc no obrir falses expectatives. Recordem que una part d’aquestes cases, i on Badalona i Montcada comparteixen terme municipal, van ser construïdes des dels anys 70, i ara estan amenaçades de demolició. D’altra banda, durant la reunió també s’ha abordat la coordinació en matèria de seguretat dels dos municipis i l’actual situació del barraquisme, a la llera del Riu Besòs. Carrera ha destacat que «a partir d’avui, comencem una sèrie de reunions amb alcaldes i alcaldesses del PSC d’arreu de Catalunya per tal de recollir idees i propostes que volem demanar per a Badalona a altres administracions supramunicipals».

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles