20.5 C
Badalona
sábado, mayo 18, 2024
spot_img

La Guàrdia Urbana de Badalona deté en un control dos homes que presumptament acabaven de robar en un establiment de Barcelona i que portaven a sobre més de 32.000 euros 

Agents de la Guàrdia Urbana de Badalona han detingut en un control dos homes que, presumptament, acabaven de perpetrar un robatori en un local d’una cadena de restaurants, a Barcelona. Els dos homes anaven com a passatgers en un vehicle VTC i el control els va aturar al carrer Concòrdia, al barri de Sistrells. 

En el moment de la seva detenció, els agents de la Guàrdia Urbana han intervingut als dos individus tres rellotges de luxe, tres ordinadors portàtils, una caixa forta oberta i dos telèfons mòbils, així com diners en efectiu per valor de més de 32.000 euros -sumant els diners en euros i en moneda estrangera-. També es van trobar en el seu poder les claus d’un Mercedes i d’una motocicleta marca Yamaha. 

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha felicitat la Guàrdia Urbana per la seva actuació i ha destacat la importància de la vigilància policial i dels dispositius de prevenció, per actuar contra la delinqüència. “La feina de la Guàrdia Urbana de Badalona està donant el seu fruit i casos com el d’aquesta nit passada suposen un missatge clar als delinqüents perquè tinguin clar que a Badalona els posarem les coses tan difícils com ens sigui possible”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles