8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Carrera acusa Albiol de resignar-se amb l’onada d’incendi als contenidors de Badalona

Des de les festes de Nadal, Badalona està vivint una onada de contenidors que sembla no té aturador. El darrer capítol ha estat la crema d’un grup de contenidors, aquest diumenge a primera hora del matí, a l’Avinguda Alfons XIII. El foc va afectar greument la façana d’una comunitat de veïns, tal com ha comprovat aquest dilluns el president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera. El cap de l’oposició, a l’Ajuntament de Badalona, ha qualificat la situació d’insostenible. Per Carrera, aquesta onada d’incendis no es pot viure amb resignació, tal com està fent l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, que en una piulada, aquest cap de setmana, ha afirmat que «haurem d’esperar que cremin els 2.000 contenidors que tenim als carrers de Badalona». Carrera considera que aquestes paraules no són tolerables, per part d’un alcalde. «Si el senyor Albiol no sap què fer amb aquesta problemàtica, que ens truqui. Si vol que demanem ajuda a altres administracions, que ens truqui, però no pot ser que s’amagui i sempre culpi als altres dels problemes que pateix Badalona, com la neteja o la mateixa crema de contenidors».

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles