20.5 C
Badalona
miércoles, mayo 1, 2024
spot_img

El parquet del pavelló poliesportiu de Casagemes-Albert Esteve s’ha aixecat perquè es va instal·lar a sobre de l’anterior, que estava en mal estat per la humitat 

El parquet del pavelló poliesportiu de Casagemes-Albert Esteve s’ha aixecat perquè es va instal·lar a sobre de l’anterior, que ja estava en mal estat per la humitat. Després que s’hagi detectat el deteriorament del nou parquet, l’Ajuntament ha procedit a aixecar la part bufada i ha comprovat que hi ha una zona on l’antic parquet, situat a sota, es troba mullat i bufat. 

Els serveis tècnics municipals estan fent les comprovacions oportunes per verificar l’origen de la humitat, que no es va solucionar abans del canvi del parquet. La humitat mulla la tarima des de sota i el seu origen pot ser per una fuita en un clavegueró d’aigües pluvials que va pel subsol del paviment, per l’existència d’aigües freàtiques o per una fuita en un ramal d’una canonada de la companyia d’aigües que va per la vorera més propera. En el moment que es determini l’origen exacte es procedirà a solucionar el problema que genera les filtracions i a reparar els desperfectes ocasionats. 

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha reclamat responsabilitats a l’anterior govern de Badalona perquè el parquet instal·lat l’any passat “es va posar a sobre de l’antic, que ja estava afectat per la humitat, per les presses perquè estigués llest abans de les eleccions municipals”. “Ens sembla una vergonya com es van fer les coses”, ha afirmat l’alcalde. “Els membres del govern anterior que van escollir aquest sistema, que és un nyap, haurien de pagar la reparació que ara s’haurà de fer”, ha afegit Garcia Albiol.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles