14.5 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

Els casals municipals de gent gran de Badalona ofereixen cursos de com utilitzar els telèfons intel·ligents 

El Departament de Gent Gran i Envelliment Actiu de l’Àrea de Gent Gran, Feminisme i LGTBIQ+ i Diversitat Funcional de l’Ajuntament de Badalona ofereix la possibilitat als casals municipals de gent gran que no disposen d’aula d’informàtica de la Fundació “la Caixa” (els casals Antònia Boada, Bonavista, Canyadó, Pep Ventura, Raval ,Verge de la Salut, i el col·lectiu de dones grans del Grup de Dones del Congrés) de realitzar diversos cursos per saber utilitzar els telèfons intel·ligents (smart-phones). L’objectiu d’aquestes formacions és treballar per capacitar les persones grans en les noves tecnologies, incrementant la seva autonomia i reduint la bretxa digital. 

Els cursos, que s’han iniciat aquesta mateixa setmana, tindran una durada inicial de tres mesos tot i que, a demanda de cada casal, es podran ampliar amb altres formacions tecnològiques fins a l’estiu del 2024. 

Les persones usuàries dels casals municipals de gent gran de Badalona que vulguin participar en els cursos s’han d’adreçar a les juntes dels centres per poder-hi assistir. 

Per a més informació es pot contactar amb el Departament de Gent Gran i Envelliment Actiu al telèfon 93.483 29 71. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles