20.5 C
Badalona
miércoles, mayo 1, 2024
spot_img

Les joguines que no estaven en bon estat de la campanya Cap Infant sense Joguina es porten a reciclar després de repartir 426 entre les famílies més necessitades de Badalona 

La campanya Cap Infant sense Joguina de l’Ajuntament de Badalona ha repartit 426 joguines a nens de les famílies més vulnerables de la ciutat. D’altra banda, les joguines que no estaven en bon estat s’han derivat al reciclatge. 

Les peticions de les famílies es van vehicular a través d’entitats i fundacions de la ciutat que treballen amb nens de 0 a 12 anys, en col·laboració amb els Serveis Socials municipals. Les entitats participants en la campanya han estat la Fundació Germina, la Fundació Salut Alta, l’Esplai Chiribiripum, Càritas i el Casal dels Infants. 

La regidora delegada de l’Àrea de Convivència, Mediació i Participació i també regidora de Joventut, Odalys Sánchez, ha agraït la contribució de les empreses, entitats i veïns que han aportat joguines, així com de les entitats que van respondre a la crida per ajudar en la classificació i la preparació dels regals, com ara l’Associació de Veïns de Juan Valera i Joventut Solidària de La Rotllana. 

El lliurament de les joguines als infants es va fer el passat dia 21 de desembre, durant  una visita dels nens i les seves famílies a la Casa  del Pare Noel, situada a la  Nau 3 del Centre Cultural l’Escorxador. 

Odalys Sánchez ha explicat que “l’objectiu principal de la campanya és ajudar les famílies de Badalona que s’enfronten a dificultats econòmiques perquè aquestes dates puguin suposar un moment positiu, regalant moments de felicitat i estimulant la creativitat dels infants a través de la màgia de les joguines”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles