13.9 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

El 29 de desembre a les 9 hores s’obren les reserves gratuïtes per assistir a l’arribada dels Reis en helicòpter a l’Estadi Municipal 

El pròxim divendres 29 de desembre a les 9 hores s’obrirà el tràmit per reservar de franc entrades per assistir a l’arribada dels Reis en helicòpter a l’Estadi Municipal de Badalona. Les reserves es podran fer a través de l’Agenda Cultural Badalona i cada usuari podrà obtenir un màxim de sis entrades. Hi haurà un espai reservat per a infants amb diversitat funcional i intel·lectual per l’accés a llotja. 

Ses Majestats arribaran a Badalona a bord de l’helicòpter reial i aterraran a l’Estadi Municipal divendres 5 de gener a les 16 hores, on es farà la rebuda institucional. L’alcalde els lliurarà el pa i la sal com a regals de benvinguda i la clau perquè puguin entrar a totes les llars de la nostra ciutat.  

Inicialment, estava previst que l’accés a l’estadi per l’arribada dels Reis en helicòpter fos lliure, però per motius de seguretat i evitar aglomeracions s’ha decidit establir un sistema de reserva prèvia d’entrades gratuïtes. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles