14.1 C
Badalona
martes, abril 30, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona renovarà la gespa artificial del camp de futbol 7

En l’actualitat, i fruit de l’envelliment físic i del desgast, el camp no reuneix les condicions òptimes per a la correcta pràctica esportiva, i per això s’ha optat per la instal·lació d’una nova gespa que asseguri el correcte rendiment esportiu, garantint la seguretat dels usuaris, evitant possibles lesions i així mateix, millorant les prestacions del terreny de joc. 

A més, amb vista a millorar el camp, es proposa canviar els 3 canons de reg existents per uns de nous, així com la bomba de buidatge de la cisterna que alimenta els canons de reg que actualment es troba espatllada. També s’actuarà sobre el sistema de drenatge, realitzant una neteja de les canals i retirant-les i col·locant gespa artificial sobre les mateixes perquè es minimitzi l’entrada del cautxú al sistema. 

Els treballs a fer seran els següents: 

– Retirada de les porteries existents 

– Retirada de la gespa artificial existent amb maquinària especifica 

– Subministrament i instal·lació de la gespa artificial nova 

– Retirada de les reixes de les canals de drenatge i neteja de les canals 

– Substitució dels canons de reg i de la bomba de buidatge 

– Instal·lació de les porteries retirades 

Un cop finalitzi el procediment de licitació de les obres, l’empresa adjudicatària executarà els treballs en un període de tres mesos. 

El primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Hisenda, Finances, Recursos Interns, Educació, Esports i Seguretat Ciutadana, Juan Fernández, ha explicat que el camp de futbol 7 de Montigalà estava en molt mal estat des de feina molt de temps, de manera que suposava un perill per a la pràctica de l’esport. “L’arranjament del camp era una reivindicació molt important des de feia molt de temps per part de les entitats que en fan ús, el Club Esportiu Seagull Badalona, els Badalona Dracs i la Fundació Futbol Badalona, i el que fem és donar resposta a una reivindicació de fa molts anys i que és de justícia”, ha afirmat Juan Fernández. El primer tinent d’alcaldia ha afegit que “aquesta és una de les primeres actuacions que farà el govern municipal en aquest camp de futbol”. “Està previst que el pròxim estiu puguem treballar també el projecte de grades i la millora de la il·luminació i dels vestuaris, així que aquesta actuació és un primer pas dels projectes de millora d’instal·lacions esportives que farem d’aquí a finals de mandat”, ha assenyalat Juan Fernández. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles