15.9 C
Badalona
jueves, febrero 29, 2024
spot_img

La plaça Joan Miró acollirà del 15 al 17 de desembre l’activitat esportiva gratuïta Kinder Joy of Moving Experience 

Des d’aquest divendres 15 fins al diumenge 17 de desembre, entre les 10 i les 18 hores, la plaça Joan Miró del barri de Can Claris de Badalona serà escenari de la primera edició de l’activitat esportiva Kinder Joy of Moving Experience, un esdeveniment esportiu gratuït dirigit als infants que promou l’empresa Ferrero amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona.  

La finalitat d’aquesta activitat és fer valdre la importància del moviment en qualsevol edat, però sobretot incidir en la necessitat d’integrar en la vida dels infants l’activitat física a través del joc, la diversió i la no competició, desenvolupant una actitud activa davant dels altres i augmentant les relacions socials per créixer i formar-se com a persones.  

Per aconseguir aquest objectiu, s’instal·laran a la plaça Joan Miró diverses carpes i infraestructures on es faran activitats dinamitzades per monitors especialitzats on els participants podran aprendre i fer esport a través de jocs i tallers on s’aplica el mètode Kinder Joy of Moving.  

L’esdeveniment esportiu s’ha presentat aquest dilluns a la tarda en una roda de premsa en què han participat l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, el primer tinent d’Alcaldia, Juan Fernández i el director de Comunicació Corporativa i Relacions Institucionals de Ferrero Iberica, S.A. Franco Martino. 

Garcia Albiol ha agraït que el grup Ferrero, un grup amb implantació en 28 països de tot el món, “hagi escollit Badalona per ser la primera ciutat que acull aquest esdeveniment d’esport i salut”. L’alcalde ha destacat la importància del fet que “empreses d’aquesta grandària i influència entre el jovent inverteixin i fomentin aquesta mena d’activitats perquè és una gran manera d’aconseguir que les noies i els nois puguin introduir-se en la pràctica de l’esport”.  

Podeu trobar més informació sobre l’activitat a web https://kinderjoyofmovingexperience.es/

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles