14.5 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

Els Mossos d’Esquadra detenen dos persones a Badalona que havien sostret un vehicle a Tiana

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Badalona van detenir, el 27 de novembre, dos homes de 22 i 21 anys com a presumptes autors dels delictes de robatori o furt d’ús de vehicle, conducció temerària, resistència i desobediència als agents de l’autoritat, tinença armes i explosius, originar greu risc per la seguretat del trànsit i conduir sense permís per pèrdua de punts.

Pels volts de les 07:15 hores del 27 de novembre, agents de la comissaria de Badalona van rebre un avís en el que s’informava que durant el cap de setmana havien sostret un turisme a Tiana i que gràcies a l’aplicació GPS sabien que estava a Badalona.

El propietari del vehicle els anava informant en tot moment on es trobava el vehicle, ja que estava en moviment. Després de Badalona va donar senyal a Vilanova del Vallès, Alella i Montgat, fins que va tornar a Badalona.

A Badalona és on els Mossos el van veure circulant. Els delinqüents se’n van adonar i van intentar fugir a tota velocitat. En aquesta maniobra van posar en greu risc els altres conductors i vianants, i van impactar amb dos vehicles.

Al cap d’una estona van abandonar el vehicle i van fugir a peu, travessant inclús l’autopista C31, fins que van ser interceptats pels Mossos d’Esquadra i els van detenir.

El dia 28 de novembre van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Badalona.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles