17.5 C
Badalona
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

Més de 50.000 persones assisteixen a Badalona a la inauguració de l’arbre de Nadal de Badalona 

Més de 50.000 persones s’han aplegat aquest dissabte a la tarda a Badalona per gaudir de la inauguració de l’arbre de Nadal de la plaça del President Tarradellas, que amb els seus 40 metres d’altura, 15 de diàmetre i 82.000 punts de llums píxels de leds, és l’arbre lumínic i amb espectacle musical més alt d’Espanya. L’espai s’ha anat omplint des de l’inici de la tarda, fins que a les 19 hores, amb la plaça plena de gom a gom, el gran arbre s’il·luminava per primera vegada i oferia el seu xou de llums i música.  

Des d’avui i fins al final de les festes de Nadal, l’arbre serà un dels punts de referència de la ciutat, on tant veïns com visitants podran veure diàriament l’espectacle lumínic que brinda la seva estructura. Concretament, el xou es podrà veure dues vegades els dies laborables (a les 18 i les 19 hores) i fins a cinc cops els caps de setmana i festius (a les 17, 18, 19, 20 i 21 hores). A banda d’aquest espectacle, l’arbre és transitable, fet que permet als visitants accedir al seu interior i veure la seva imponent estructura des de sota.  

L’alcalde Xavier Garcia Albiol, acompanyat del seu equip de Govern, ha estat l’encarregat de fer el compte enrere juntament amb els assistents abans d’encendre per primer cop la il·luminació de l’arbre. Garcia Albiol s’ha mostrat molt satisfet per la gran acollida de la iniciativa i ha agraït a tots els assistents la seva presència. L’alcalde ha remarcat que “avui és un gran dia per a Badalona; amb la inauguració de l’arbre més alt d’Espanya projectem la nostra ciutat a tot el món i la situem com un destí nadalenc de referència per a tothom”. “Les festes de Nadal són dies d’il·lusió, màgia i companyonia i ens mereixem que a Badalona visquem aquestes dates amb la màxima alegria, perquè encara que hi ha coses que hem de millorar, no hem de perdre mai l’orgull de ser badalonins i d’estimar la nostra ciutat, que és la millor del món”. 

La gran inauguració d’aquesta tarda ha completat el primer gran cap de setmana de Nadal a Badalona, que va començar ahir divendres amb la inauguració de l’enllumenat de la ciutat i l’arbre de Nadal de la plaça de la Vila i l’inici de la Fira Gastronòmica, que fins demà diumenge al vespre estarà oberta als visitants a la rambla del Gorg.  

Podeu consultar tota la programació de la campanya Badalona “Il·lusió pel Nadal” en aquest enllaç.     

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles