14.4 C
Badalona
jueves, junio 13, 2024
spot_img

Primera Jornada de Pràctiques Restauratives a Badalona 

Demà dimarts, 14 de novembre, es durà a terme al Centre Cívic la Salut (avinguda del Marquès de Sant Mori, s/n), de 15.30 a 20.30 hores, la primera Jornada de Pràctiques Restauratives a Badalona sota el tema “La mirada restaurativa: reptes per a la implementació en els entorns educatius de màxima complexitat” organitzada pel Servei de Mediació de l’Ajuntament de Badalona. A l’acte hi participarà l’expert internacional en pràctiques restauratives i gestió integradora dels conflictes, Jean Schmitz. 

La jornada té com objectiu reflexionar al voltant de les pràctiques restauratives i compartir experiències de diferents centres educatius de màxima complexitat del territori. Les practiques restauratives ofereixen eines que permeten prevenir, detectar, gestionar i resoldre les situacions de conflicte o problemes en diferents àmbits (familiar, educatiu, social, laboral, judicial i comunitari) per tal de millorar la convivència i reforçar els vincles afectiu entre les persones afectades per aquestes situacions.  

Durant la jornada es donarà a conèixer les experiències de diversos instituts i es podran compartir reflexions entorn als reptes d’implementació d’aquesta mirada. 

Hi col·laboren el Centre de Recursos Pedagògics de Badalona i Espai Coneix Sccl. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles