9.8 C
Badalona
martes, diciembre 5, 2023
spot_img

Primera activitat del Programa de Formació per a Famílies d’aquest curs  

Dilluns 6 de novembre, l’Escola Planas i Casals (carrer de Muntaner, 2-18) acull la primera de les cinc trobades-taller organitzades des del Programa de Formació per a Famílies 2024, per a les associacions de famílies d’alumnes (AFA) i les associacions de mares i pares d’alumnes (AMPA) de tots els centres escolars de la ciutat, des de bressol fins a secundària. 

El Programa de Formació per a Famílies està vinculat al Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona i hi participen les AFA i els centres educatius.  

Aquesta activitat es promou pensant en l’educació dels infants i adolescents de totes les escoles, instituts i centres de secundària de la ciutat, i pretén afavorir la participació de les famílies creant un espai d’escolta, de cura i de creació de sinergies, per compartir i aprendre entre tots i totes. 

La trobada-taller s’adreça a mares, pares, àvies, avis i tutors que participen, o volen participar, en l’escola o al centre de secundària, que tinguin ganes de passar-ho bé fent xarxa amb altres famílies. A cada trobada es parlarà de com estan, què necessiten i quines eines poden ajudar a sentir-nos millor. 

Aquestes són les cinc trobades-taller programades: 

Dilluns 6 de novembre, de 15 a 16.30 h – Escola Planas i Casals 

Dimarts 7 de novembre, de 15 a 16.30 h – Escola Antoni Botey 

Dijous 9 de novembre, de 9 a 10.30 h – Escola Joan Miró 

Dilluns 13 de novembre, de 17 a 18.30 h – Escola Ventós Mir 

Dimarts 14 de novembre, de 18.30 a 20 h – Institut Badalona VII 

Per poder participar en els diferents tallers cal fer una inscripció a: https://bit.ly/TrobadatallerPFF 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles