25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

Els cementiris de Badalona amplien els seus horaris amb motiu de la diada de Tots Sants 

El Cementiri de Sant Pere i el Cementiri del Sant Crist, els dos cementiris de Badalona, amplien els seus horaris fins aquest dimecres 1 de novembre, amb motiu de la diada de Tots Sants. Ambdós cementiris obriran des de les 8 del matí fins a les 18 hores per poder atendre la quantitat de persones que es preveu que visitin els recintes aquests dies. 

L’Ajuntament de Badalona recomana que s’avancin, sempre que sigui possible, les visites als cementiris i s’utilitzi el transport públic per poder-hi accedir ja que reforçarà els seus serveis en aquestes dates. 

Reforç transport públic 

Fins dimecres 1 de novembre s’ha reforçat el servei de la línia B3 que, de 9 a 18 hores, arriba fins a l’interior del Cementiri de Sant Pere i que dona servei als barris de Llefià , Sant Roc, Gorg, Progrés, Centre, Morera i Pomar. La freqüència de pas serà de 15 minuts, i el dia 1, dia de Tots Sants, cada 10 minuts.  

A més, aquest dimecres, dia de Tots Sants, hi haurà un dispositiu especial d’autobusos SE1, que anirà de la plaça de Trafalgar al Cementiri de Sant Pere, i que passarà pels barris de Llefià, Artigues, Sant Roc, Gorg, Can Claris, Raval, Progrés, Centre, Casagemes, Canyadó i Morera. La freqüència de pas serà de 15 minuts. També hi haurà el servei de la línia SE2 que cobriran el recorregut entre els barris de Llefià, La Salut, Sistrells, Lloreda, Sant Crist, Bufalà i Bonavista. L’SE2 passarà cada 20 minuts. 

Per a més informació es pot trucar al telèfon de TUSGSAL 901 511 151 o consultar a es pàgines web www.tusgsal.cat/ o a la de l’Àrea Metropolitana de Barcelona www.amb.cat

Recordem que a tots dos cementiris, tal com passa durant la resta de l’any, hi ha un servei d’escales per a les persones que ho necessitin. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles