20.5 C
Badalona
miércoles, mayo 1, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona publica una Guia de Restaurants i Eixos Comercials i un mapa turístic de la ciutat coincidint amb la campanya de Nadal 

L’Ajuntament de Badalona publica una Guia de Restaurants i Eixos Comercials i un mapa turístic de la ciutat per tal de promocionar la gastronomia, el comerç local i els principals punts d’interès del municipi entre els visitants i els veïns i veïnes de Badalona. La distribució d’aquestes publicacions informatives es farà coincidint amb la campanya de Nadal, que s’iniciarà amb la inauguració de l’arbre de Nadal més gran d’Espanya, que s’instal·larà a la plaça del President Tarradellas, al barri del Gorg. 

La Guia de Restaurant i Eixos Comercials inclou aquells establiments gastronòmics que, complint una sèrie de requisits, van fer una inscripció telemàtica gratuïta facilitant les dades del seu negoci. També es pot trobar informació referent a les diferents associacions de comerciants, els centres comercials i els mercats de marxants.  

El mapa turístic està format per un gran plànol de tota la ciutat on estan destacats amb diferents símbols els principals punts d’interès de Badalona, els allotjaments i tots els serveis disponibles a la ciutat (aparcaments, hospitals, metro, rodalies, policia, biblioteques, mercats, cinemes, etc.). A més, en el revers del plànol tota aquesta informació expressada en símbols està detallada i il·lustrada amb fotografies.  

Tant la Guia de Restaurants i Eixos Comercials com el mapa turístic de la ciutat es podran trobar des de l’inici de la campanya de Nadal i durant tot l’any en els principals punts d’informació, en l’oficina de Turisme, en els hotels i espais de restauració i en els punts més turístics i concorreguts de la ciutat. Aquestes publicacions són de petit format per afavorir que les persones les puguin dur a sobre i utilitzar-les mentre passegen per Badalona.  

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera, ha explicat que “impulsem aquesta Guia de Restaurants i Eixos Comercials i el mapa turístic amb l’objectiu de donar a conèixer tant als veïns com a les persones que visiten Badalona la gran oferta d’oci, comerç, restauració i serveis que hi ha a la ciutat”. Agüera ha remarcat que “aprofitem la campanya de Nadal per iniciar la distribució d’aquesta publicació perquè estem segurs que seran unes dates que atrauran molts visitants a Badalona, però el repartiment de la guia i el mapa es farà també durant la resta de l’any”. “Ja estem treballant per impulsar més mesures i accions que afavoreixin el nostre teixit econòmic i impulsin la imatge de Badalona com una ciutat de referència”, ha assegurat la tinenta d’alcaldia.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles