9.8 C
Badalona
martes, diciembre 5, 2023
spot_img

Diumenge es celebra al passeig Marítim la cursa 100 km Càncer Challenge, una cursa 100% solidària 

Aquest diumenge, 8 d’octubre, a partir de les 8 hores, Badalona acull la cursa 100 km Càncer Challenge, una cursa 100% solidària en benefici de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). 

La cursa es disputarà al passeig Marítim de Badalona a l’altura dels banys La Donzella de la Costa (direcció Montgat) i seguirà pel passeig Marítim fins a arribar a la barca María. Allà es farà la volta fins a arribar a l’hotel Marina Badalona per tornar novament en direcció al punt de sortida de la barca María. El circuit té aproximadament uns 5 km, per tant, els participants que facin els 100 km faran un total de 20 voltes. 

La carrera té un caràcter inclusiu, ja que es permet la participació de tota mena d’atletes, amateurs o professionals. La cursa es pot disputar en modalitat individual o per equips, sent aquesta última de relleus en què cada participant pot realitzar la distància que esculli. Les modalitats són 100 km individual, 110 km per equips; 50 km individual o distància lliure. Per tal de fomentar la implicació a la causa del màxim nombre de persones, l’organització també permet completar els relleus caminant. 

La carrera solidària forma part del TransPerfect Mountain Challenge, un projecte totalment solidari en benefici de l’AFANOC, organització sense ànim de lucre que dona suport als infants en tractament oncològic, així com a les seves famílies, oferint allotjament i suport psicològic gratuït a les famílies que han de desplaçar-se lluny dels seus domicilis i amb mancança de recursos. 

La presentació de la cursa s’ha fet aquest migdia a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver ha comptat amb la participació del primer tinent d’alcalde de Badalona, Juan Fernández; del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Juan José Portillo; de la directora del Centre Comercial Montigalà, Roberta Rebolini; de la directora de Comunicació d’AFANOC, Maite Golmayo; del director d’organització, Aitor Medrano i del coordinador de la cursa, David Neira. 

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, ha assenyalat que: «l’Ajuntament té la porta oberta per a proves esportives i solidàries com aquesta». «Estem orgullosos d’acollir una nova edició d’aquesta cursa amb un rerefons tan important com l’ajut a les famílies d’infants amb càncer, animo a tothom a participar, ja sigui com a esportista, animant als corredors o apropant-se al passeig Marítim i adquirint el marxandatge solidari», ha conclòs Juan Fernández. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles