21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona contractarà 86 persones aturades amb dificultats per incorporar-se al mercat laboral 

L’Ajuntament de Badalona, a través del servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), contractarà durant 12 mesos a 86 persones aturades perquè millorin la seva ocupabilitat amb l’adquisició d’aptituds i competències professionals, tècniques i personals. A través del programa “Treball i Formació” del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), l’objectiu és afavorir la contractació de persones en situació d’atur amb especial vulnerabilitat i amb dificultats per accedir al mercat laboral. 

El programa consta de cinc línies d’actuació segons el perfil de les persones desocupades. Entre altres llocs que desenvoluparan, permetran a l’Ajuntament augmentar en 16 persones el nombre d’agents cívics als carrers, així com 36 oficials d’oficis de diferents àmbits com la jardineria, pintura, construcció o lampisteria… que milloraran els carrers i les instal·lacions municipals. 

Les persones contractades desenvoluparan la seva feina entre el mes de novembre de 2023 i el mes d’octubre de 2024 i durant tot el procés rebran l’acompanyament i l’assessorament necessari. 

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern de l’Ajuntament de Badalona, Cristina Agüera, assegura que: “El Govern municipal té el ferm compromís d’ajudar els veïns a entrar o reincorporar-se al mercat laboral i per això els programes d’ocupació que engegarem en els pròxims mesos serviran perquè molts d’ells ho facin, a més, contribuint a millorar la nostra ciutat”. 

El personal de l’IMPO es posarà en contacte, entre el 25 i el 27 de setembre, amb aquelles persones que compleixin els requisits administratius i el perfil del lloc de treball, segons les dades facilitades per les oficines de treball del municipi. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles