13.9 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

El Govern municipal encarregarà al setembre un projecte per renovar totalment la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta 

L’Ajuntament de Badalona encarregarà durant el mes de setembre un projecte per renovar totalment la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta. El Govern municipal ha prioritzat aquesta decisió després que una nova incidència en la climatització obligui a tancar temporalment la principal biblioteca del centre de la ciutat.  

Durant els darrers dies el servei de Manteniment d’Edificis va detectar que s’havia espatllat una peça de la màquina refrigeradora de la biblioteca i per solucionar-ho es va iniciar la tramitació del subministrament d’un recanvi.  Es preveu que la incidència es pugui solucionar en pocs dies per poder obrir de nou l’equipament en les condicions adequades durant les pròximes setmanes.  

No obstant això, davant les elevades temperatures, el Govern municipal ha decidit tancar temporalment Can Casacuberta (l’única biblioteca de la ciutat que obre a l’agost) i traslladar tota l’activitat que es fa en aquest equipament a la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté, que des de demà i fins al 31 d’agost obrirà de dilluns a divendres entre les 9.30 i les 14.30 hores. Els dissabtes l’equipament restarà tancat.  

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha lamentat haver de tancar de nou la biblioteca i ha explicat que “ens comprometem a dur a terme una reforma integral de Can Casacuberta perquè Badalona i els seus veïns mereixen una biblioteca central amb unes condicions adequades”. L’alcalde ha remarcat que “no podem continuar fent només nyaps en els equipaments municipals” i ha assegurat que “precisament per no haver fet obres estructurals durant el temps que l’anterior govern va tenir la biblioteca sense servei, ara hem de tornar a tancar-la per una nova incidència”.   

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles