21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

Operatiu de la Guàrdia Urbana de Badalona contra la venda ambulant il·legal 

Un total de 15 agents de la Guàrdia Urbana de Badalona, uniformats i de paisà, amb el suport de 4 cotxes patrulla i una furgoneta, han portat a terme aquest matí una intervenció contra la venda ambulant il·legal que es produeix cada dissabte entre l’avinguda de Mònaco i el carrer de Verdi, al barri del Puigfred, a tocar del terme municipal de Santa Coloma de Gramenet, generant moltes molèsties als veïns i comerciants de la zona. 

L’acció, que ha finalitzat en poc més de 15 minuts, s’ha tancat sense cap detingut ni ferit, més enllà d’algunes corredisses o estira-i-arronsa entre alguns agents i els venedors il·legals d’una trentena de parades que tenien esteses a terra. En l’operatiu s’ha decomissat principalment peces de roba esportiva, roba interior, calçat esportiu i peces de complement, com ara cinturons o carteres, que han estat traslladades a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Badalona. 

El regidor de l’Àrea de Seguretat de l’Ajuntament de Badalona, Juan Manuel Ruiz, ha destacat que: «Aquest Govern municipal combatrà amb totes les eines a la seva disposició la venda ambulant il·legal i de productes majoritàriament falsificats, que són un frau per als compradors i un greuge per als comerciants i per a la ciutadania que paga els seus impostos». El regidor també ha volgut felicitar els agents i als comandaments perquè: «han fet una feina ràpida i professional, sense que hàgim de lamentar cap persona ferida». 

En finalitzar l’actuació policial, un equip del servei de neteja de l’Ajuntament de Badalona ha procedit a netejar i retirar la resta de papers i cartons que havien quedat disseminats pel carrer. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles