21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

El Govern municipal i la Plataforma 25-N acorden treballar conjuntament en el desenvolupament d’un Pla d’actuació integral contra la violència sexual

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera, ha presidit aquest matí la reunió mantinguda a l’edifici municipal El Viver amb representants de la Plataforma 25-N, una entitat integrada per la Federació de Dones, la Federació d’Associació de Veïns de Badalona i els sindicats UGT i CCOO. També hi han participat la regidora de l’Àrea de Gent Gran, Feminisme i LGTBIQ+, Florencia Badia, i la regidora adjunta a aquesta àrea, Sheila Martínez.

En aquesta trobada s’ha acordat que totes les parts treballaran conjuntament per desenvolupar el Pla d’actuació integral que la Plataforma 25-N ha presentat a les responsables municipals amb l’objectiu de promoure mesures coordinades de prevenció contra les violències sexuals.

Fruit d’aquesta reunió s’ha fixat la data del dia 6 de juliol en què se celebrarà una sessió extraordinària del Consell de Dones de Badalona i que servirà perquè la Plataforma 25-N presenti aquest Pla d’actuació integral a totes les entitats participants.

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera, ha valorat molt positivament la reunió i ha destacat que és molt important que entitats i col·lectius de la ciutat com la Plataforma 25-N facin arribar les seves propostes a l’Ajuntament per tal de desenvolupar-les de forma transversal i coordinada. “El Govern escolta amb molta atenció totes les propostes que ens puguin ajudar a solucionar aquesta problemàtica”, ha afegit.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles