25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

Els concerts de Camela i Mojinos Escozíos del Festival de Música Gran Sol de Badalona s’ajornen al setembre perquè no s’havia iniciat la seva contractació

El Govern municipal de Badalona ha informat a l’Associació de Veïns del Gran Sol que els concerts que s’havien de celebrar a finals del mes de juliol de Camela i Mojinos Escozíos en el marc del Festival de Música Gran Sol de Badalona, no es podran fer en aquestes dates perquè no s’havien iniciat els expedients administratius necessaris per a la seva contractació.

De fet, aquests concerts ja es van haver d’ajornar de la seva data inicial dels passats dies 16 i 17 de juny, pel mateix motiu. Des de llavors, des de l’Ajuntament no s’han avançat els tràmits necessaris per a la contractació de la producció musical i el nou Govern municipal, que va començar el mandat dilluns passat, assegura que els terminis ja no es podien complir.

Per aquest motiu, el Govern municipal ha acordat amb l’Associació de veïns ajornar els concerts al mes de setembre. Els concert de Camela i de Mojinos Escozíos es faran a l’amfiteatre del Parc del Gran Sol.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Badalona, Vanesa González, lamenta els canvis de data dels concerts perquè: “La manca de planificació i la falta de la licitació dels contractes de l’anterior Govern municipal ha fet que els veïns no puguin gaudir de les seves festes de barri quan els hi tocava”. “Vull agrair la col·laboració de l’entitat veïnal i els hi podem assegurar que aquest govern ja ha començat els tràmits que no s’havien fet perquè, d’una vegada per totes, puguin gaudir de les seves festes”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles