26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Cryptshow Festival crea una nova secció on es projectaran òperes primes de directors reconeguts

Cryptshow Festival estrena una nova secció, «La meva primera vegada», amb la qual es volen recuperar les òperes primes de directors ja consagrats amb l’objectiu de fer un homenatge a les seves carreres i debatre sobre la seva evolució com a autor. En aquesta primera ocasió ens centrem en la figura d’Elio Quiroga i recuperem per a l’ocació la seva primera obra, Fotos (1996). Serà dissabte 8 de juliol a les 11h al Círcol. 

Fotos és una rara avis, una de les cintes de culte del cinema de gènere espanyol, com ho és Arrebato. Va ser guardonada amb el premi a millor guió i una menció especial del jurat al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges l’any 1996. Aquell any Tarantino va formar part del jurat i va dir: «Fotudament bona. Pervertida, divertida i sexy». Una cinta pionera, avançada al seu temps per part del seu discurs, que transita entre la broma, la comèdia negra, la bogeria, la telenovel·la Venezolana dels 90 i la fantasia lúbrica d’un psicòpata.

A banda de la projecció de la pel·lícula, hi haurà una xerrada posterior amb el director. Quiroga ens explicarà com va aconseguir finançar-la, les dificultats per a fer una segona pel·lícula i respondrà les preguntes dels assistents.

La projecció de Fotos coincideix amb l’edició en format bluray. 28 anys després de la seva estrena, per primera vegada després d’una minsa edició en VHS i una estrena en sales que va passar sense pena ni glòria, arriba en format bluray amb una edició del 79 amb més de 5 hores d’extres. Cryptshow ofereix l’oportunitat de veure-la en pantalla gran i gaudir-la en tota la seva esplendor.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles