Més de 1.200 persones es van donar cita el passat 21 de maig en la celebració de la 43 Cursa Popular Ciutat de Badalona, coneguda com la Cursa del Dimoni, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat entorn de les Festes de Maig i en la qual el centre comercial Monigalà va col·laborar com a patrocinador de l’esdeveniment.

L’èxit de participació en totes les seves categories (10 quilòmetres, 5 quilòmetres per a adults, 5 quilòmetres per a nens i joves, i carrera inclusiva) va propiciar una jornada festiva de convivència entorn de l’esport a la qual Montigalà es va sumar com a punt de recollida de dorsals i amb la implicació també de diversos dels seus operadors, com a Dental Star i McDonalds, que van participar amb descomptes i regals.

Amb aquesta acció, el centre comercial Montigalà continua apostant per activitats que redundin en benefici de la societat per mitjà de l’esport i la salut, estant al costat de la societat badalonina en els seus esdeveniments més destacats.

Sobre el Centre Comercial Montigalà

Centre Comercial Montigalà de Badalona és un punt de trobada entre el veïnat i acull diferents botigues per a satisfer tot tipus de compres. Durant tot l’any organitza promocions i sortejos, i disposa de zona infantils. De la mateixa manera, ofereix pàrquing gratuït a tots els seus visitants.

Va ser inaugurat el 24 de setembre de 1991, a l’abric dels blocs d’una de les viles de periodistes dels Jocs Olímpics de 1992, en el barri de nova construcció de Montigalà, que, anteriorment, havia estat tan sols un polígon amb les carreteres traçades. La inversió va ser d’un total de 7.700 milions de pessetes, amb xifres importants també en extensió, llocs de treball i places d’aparcament, que van fer de Montigalà el major centre comercial del moment a Catalunya. El principal motor d’aquest model va ser l’Hipermercat Continent, avui Carrefour. Al seu voltant es van instal·lar altres grans superfícies com Decathlon, Toys «R»us, Conforama o Ikea.

Aquest centre comercial acull un hipermercat Carrefour, botigues de moda i complements per a home, dona i nens —com Punt Roma, Pimkie, Parfois, Kiabi—, centres d’estètica i perfumeria —Yves Rocher o Equivalenza, entre altres—, joieries i rellotgeries —Fina García o Or Viu—, i botigues d’informàtica, electrònica electrodomèstics —Media Markt —, a més d’altres serveis. Pel que fa a l’oci, es troben diferents opcions, com Pans & Company, McDonald’s, Braseria Ibèrica Camp de Tir o Enrique Tomás. Durant tot l’any organitza promocions, sortejos i activitats, i disposa de zona infantil per a entretenir als més petits mentre es realitzen les compres.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí