25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

Correos dedica un mata-segells a la cremada del dimoni

El passat divendres, dia 19, a les 19.00 h es va presentar a la sala d’exposicions El Refugi, situada en el subsòl de la plaça de la Vila, un nou mata-segells turístic de Badalona.

La incorporació d’aquest mata-segells, que romandrà permanentment a l’Oficina Principal de Correos de Badalona, permetrà tant als badalonins i badalonines com a filatèlics i turistes, cancel·lar els seus enviaments franquejats amb segells amb imatges al·legòriques de les Festes de Maig i del Dimoni. Una imatge que viatjarà per tot el món plasmada a les cartes i postals que s’enviïn des de l’oficina principal de Correos de Badalona, ubicada a la carretera antiga de València, 75-77, durant el seu horari d’atenció al públic, de 8,30 a 20,30.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles