15.3 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

L’alcalde Rubén Guijarro destinarà més de 10 milions d’euros permodernitzar, agilitzar i descentralitzar l’Ajuntament de Badalona

Aquest mati a la Plaça de la Vila, l’alcalde Rubén Guijarro ha presentat les propostes del Partit dels Socialistes de Catalunya per modernitzar, agilitzar i descentralitzar l’Administració local per tal de donar un millor servei a la ciutadania, entitats i empreses de Badalona.

L’alcalde Guijarro ha presentat la proposta “L’Ajuntament de Badalona al palmell de la teva mà” consistent en què totes les persones físiques i jurídiques es puguin relacionar si ho desitgen de manera exclusivament telemàtica, sempre que ho permeti la llei, mitjançant la web de l’Ajuntament i una App amb tota la carta de serveis disponibles.

Aquesta proposta anirà acompanyada de més oferta de formació per reduir l’escletxa digital a la nostra ciutat.

Pel que fa a les propostes de descentralització, l’alcalde Guijarro ha proposat:

“Volem que les oficines de districte siguin veritables punts d’atenció als ciutadans on es puguin realitzar totes les gestions que a data d’avui es realitzen al Viver. També creiem en unes oficines de districte professionalitzades i amb recursos propis. Amb Directors de districte i pressupost propi per tal ser més eficaços en resoldre els problemes del districte”.

Per agilitzar al màxim la nostra Administració local és imprescindible, d’una banda, cobrir tots els llocs de treball vacants de l’Ajuntament, és per això que augmentarem en 10 milions d’euros anuals les partides del pressupost municipals de recursos humans.

D’altra banda, al proper mandat completarem una estructura de treball Gerencial, amb personal Directiu a cada àmbit, que conjuntament amb la resta d’incorporacions de personal tècnic faran que l’Ajuntament sigui una maquinària engreixada i àgil, que ens ha de permetre, per exemple:

Reduir a un màxim de 6 mesos la concessió de llicències d’obra major. Reduir a un màxim de 2 mesos les llicències d’obres menors.

Atorgar llicències d’activitats en un màxim de 45 dies.

Donar resposta en menys de 10 dies a les peticions d’ocupació de via pública. Reduir a menys de 5 dies tots els serveis amb cita prèvia.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles