20.3 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

La plaça de Pompeu Fabra acollirà del 21 al 23 d’abril la XLIII Fira del Llibre amb la participació de nou llibreries de la ciutat 

La plaça de Pompeu Fabra acollirà del 21 al 23 d’abril la XLIII Fira del Llibre, que comptarà amb la participació de nou llibreries de la ciutat i de l’Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli. La XI Fira de Sant Jordi tindrà lloc el diumenge 23, al carrer de Francesc Layret, amb una mostra d’entitats i d’activitats dirigides a tots els públics amb els símbols tradicionals de la diada. 

A la XLIII Fira del Llibre estaran presents les llibreries Abacus, Crapze, Fènix, Frikiplanet, Lagaia Books, Mitja Mosca, Saltamartí, Smile Books, El Viajero i l’Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli, en horari de 9 a 21 hores. El dissabte 22 d’abril hi haurà signatura de llibres a les carpes de les llibreries. Alguns dels escriptors que signaran seran Eva Santana, Roser Capdevila, Coia Valls, Sílvia Soler, Toni Benages, Ada Castells i Toni Cotet. Es poden consultar els horaris al programa adjunt de Sant Jordi Badalona 2023. 

El diumenge 23 d’abril, a la plaça de la Vila, s’instal·larà la carpa de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona que, des de les 10.30 fins a les 19 hores, oferirà activitats per als més petits com ara narració de contes, tallers i espectacles de titelles amb la companyia Veus-Veus.  

Sant Jordi a Sant Roc i Jocs Florals Escolars 2023 

El dia 21 d’abril, els Serveis Educatius de Badalona del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Taula de Lleure i Joves Badalona Sud, i la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona, amb la col·laboració dels centres escolars del barri de Sant Roc, han organitzat les següents activitats amb motiu de la diada de Sant Jordi: 

– Paradetes de llibres a la plaça de Sant Elies, de 9 a 13 hores. 

– Per als alumnes de P3, P4 i P5 d’educació infantil s’ha programat una visita a la biblioteca de Sant Roc amb narració de contes, tallers de titelles i punts de llibres. 

– Per als alumnes de 1r a 4t de primària, a la plaça Sant Elies, a les 10.15 hores, espectacle infantil amb el grup La Tresca i la Verdesca.   

– Per als alumnes del Cicle Superior 1r i 2n d’ESO, de 5è i 6è de primària,  i Batxillerat i PFI adaptat, s’ha programat al teatre Blas Infante l’espectacle Rumbesia, poemes clàssics d’autors catalans versionats a ritme de rumba. Durant l’acte es farà el lliurament dels premis dels Jocs Florals que enguany estan dedicats als haikus.  

Diada de Sant Jordi a Llefià 

El dia 24 d’abril a la Biblioteca municipal Llefià-Xavier Soto, a partir de les 18 hores, tindrà lloc la narració del conte La llegenda de sant Jordi, amb la companyia Veus-Veus. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles