12.9 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona ha engegat un projecte d’identificació de les colònies controlades urbanes de gats 

L’Ajuntament de Badalona ha engegat un projecte d’identificació de les colònies controlades urbanes de gats per tal que la ciutadania es conscienciï de l’existència de colònies, de les seves necessitats i de l’obligació de respectar-les, advertint sobre la possibilitat d’imposició de sancions en cas que se les violenti. 

Amb aquestes actuacions es pretén donar visibilitat a les colònies controlades de gats i afavorir la convivència i el respecte entre els veïns i les persones que en tenen cura. A aquests efectes s’adquiriran elements identificatius per a la seva deguda senyalització. 

Així mateix i per facilitar la tasca de les cuidadores, i identificar-les com a col·laboradores essencials i imprescindibles de l’Ajuntament de Badalona en el desplegament del programa CERR (Captura-Esterilització, Registre i Retorn) se’ls lliurarà unes armilles identificaves així com uns carnets que acreditaran la seva condició de gestora de colònia felina controlada. 

El desplegament del programa comença amb l’entrega de les armilles identificatives de color lila a les principals associacions protectores que operen a la ciutat i una targeta identificativa i nominativa per a cadascuna de les voluntàries. Continuarà amb la senyalització de cadascuna de les colònies a través d’una placa identificativa que s’instal·larà en totes les colònies de la ciutat en les pròximes setmanes. 

Segons la regidora de Benestar Animal de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Trenado, “la ciutadania té un gran desconeixement en general sobre el que són les colònies felines que avui dia estan protegides per llei”. “Amb aquesta iniciativa busquem 2 objectius: d’una banda donar a conèixer, conscienciar i identificar les colònies felines existents a Badalona i per un altre posar el valor el treball de les protectores i voluntàries que dediquen grans esforços a cura d’aquestes. Això és un pas més que dona l’Ajuntament de Badalona en matèria de benestar animal”, ha afegit. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles