18.1 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

Torna JOCen10, el concurs de videotutorials sobre jocs de taula

En el marc del programa Totjoc, el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza el concurs JOCen10, de creació de videotutorials d’una durada màxima de 10 minuts, en català, sobre jocs de taula. Els vídeos participants es penjaran a YouTube i donaran a conèixer l’oferta de jocs i joguines en català, a més d’augmentar el nombre de videotutorials sobre aquest camp i donar a conèixer la quantitat de jocs en català que hi ha al mercat.

El concurs s’adreça principalment al públic jove, major de 18 anys, i es pretén que hi participin tant persones interessades en els jocs de taula com persones interessades en la difusió de continguts de llengua a les xarxes socials. Els participants han de crear els videotutorials sobre un dels jocs de taula de les empreses col·laboradores del programa i que estiguin al catàleg de jocs del web cpnl.cat/jocs.

Les bases del concurs i tota la informació del concurs es poden consultar al web del CPNL i a l’apartat Totjoc, on també hi ha el formulari en el qual els participants hauran d’afegir l’enllaç al compte de YouTube per allotjar el tutorial.

Els vídeos  participants es penjaran al canal de YouTube Totjoc a partir del 2 de maig, on es podrà votar el videotutorial preferit i el que obtingui més ‘m’agrada’ rebrà el tercer premi. El primer i el segon premi els decidirà un jurat, que estarà formatper diferents especialistes del món del joc.

Els premis són:

  • El 1r premi (valorat pel jurat) és un IPad, un val d’Abacus de 50 € i un lot de jocs en català.
  • El 2n premi (valorat pel jurat) és una subscripció anual a Filmin.cat, un val d’Abacus de 50 € i un lot de jocs en català.
  • El 3r premi (valorat pel públic) és un val d’Abacus de 50 € i un lot de jocs en català.

El lliurament de premis serà el 26 de maig de 2023, amb motiu del Dia Internacional del Joc, que és el dia 28,i comptarà amb la col·laboració de Joel Garcia, guanyador del 2n premi de l’edició 2021 del concurs JOCen10.

Actualment el Consorci per a  la Normalització Lingüística té acords de col·laboració amb fabricants de jocs i joguines de 238 localitats que donen suport a les actuacions del programa Totjoc. El CNL de Badalona i Sant Adriàté adhesions amb 11 establiments de joguines de Badalona (Abacus, Boter, Drim, Esclat, Eureka Kids, Juguettos, la Màquina del Temps, la Naula i la Pluja), dels quals es pot consultar l’oferta al catàleg de jocs, que està en actualització permanent, i on apareixen més de 1.000 productes que es poden filtrar per edat dels destinataris, categoria i fabricant.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles