25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

El dijous 30 de març torna la Nit de l’Esport de Badalona 

La Nit de l’Esport de Badalona torna aquest 2023. La cita serà aquest dimecres 30 de març, a partir de les 19 hores, a l’Espai Titus (carrer de Ramon Martí i Alsina, 44). L’Ajuntament de Badalona reprèn aquesta celebració després de gairebé 20 anys i amb la intenció de consolidar-la com la trobada anual de la gent de l’esport de la ciutat. 

Es tracta d’una celebració en què es farà un reconeixement als i les esportistes, equips, clubs, directives, entrenadors i entrenadores que han tingut una actuació destacada durant la temporada esportiva 2021-2022. Hi haurà lliurament de premis i també es faran mencions especials. 

El presentador de l’acte serà Aleix Parisé, periodista esportiu a 8TV i RAC1. S’han confirmat també les actuacions del guanyador de Got Talent Espanya 2022, el mag Jordi Caps, i la companyia internacional de hip hop, dansa i cultura urbana, els Brodas Bros. 

La quarta tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González, ha explicat: “La intenció de la Nit de l’Esport és aplegar en una gran festa la gent de l’esport de Badalona i les seves famílies perquè tothom passi una vetllada agradable, i homenatjar els èxits dels esportistes de la ciutat durant la temporada passada”. 

Per assistir a la Nit de l’Esport de Badalona cal reservar invitació mitjançant correu electrònic: esports@badalona.cat 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles