10.4 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

La torxa dels Jocs Special Olympics 2023 recorrerà Badalona aquest dijous 23 de març acompanyada per esportistes de diferents entitats de la ciutat 

Badalona acollirà aquest dijous 23 de març el pas de la torxa dels Jocs Special Olympics 2023. El recorregut de la flama començarà a les 18.30 hores, al passeig Marítim, a l’alçada del carrer Mar Tirrena. L’acompanyament de la torxa fins arribar a la plaça de la Vila el faran esportistes que participaran als Jocs Special Olympics, els quals tindran al seu costat fent els relleus a esportistes de diverses entitats de la ciutat: Club Natació Badalona, Beach Tennis Club Badalona, Club de Rem Badalona, Club Nàutic Bétulo, Rugby Club Badalona, Futsal Iris Badalona, Club Joventut Badalona, Dracs Badalona i Club de Futbol Badalona. 

A la plaça de la Vila, cap a les 19 hores, aproximadament, es durà a terme l’acte simbòlic d’encesa del peveter i les autoritats faran els parlaments. També hi serà present Nuc, la mascota d’aquesta edició i hi haurà una actuació musical.  

La quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González, ha indicat: “Amb aquest acte Badalona vol donar suport als jocs i mostrar el seu compromís amb l’esport i els seus valors”. La regidora ha recordat que Badalona va acollir aquest esdeveniment l’any 2004 i ha afirmat: “Cada nova edició dels Jocs Special Olympics ens demostren que les persones amb discapacitat intel·lectual que hi participen i les famílies que els acompanyen són un exemple de superació i de perseverança en l’objectiu de promoure la igualtat i la inclusió”.  

Granollers és la seu enguany dels Jocs Special Olympics que se celebraran del 30 de març al 2 d’abril. Es tracta d’un dels esdeveniments esportius d’àmbit internacional més importants per als esportistes amb discapacitat intel·lectual. Aquests jocs se celebren un cop cada quatre anys. 

Podeu consultar el recorregut que farà la torxa dels Jocs Special Olympics a Badalona en aquest enllaç: https://bit.ly/3ZVIWy5 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles