21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

Reactivació Badalona i la Fundació Eurecat promouen la implantació de les noves tecnologies al teixit empresarial 

Reactivació Badalona i la Fundació Eurecat (Centre Tecnològic de Catalunya) ofereixen a deu petites empreses industrials l’oportunitat d’accelerar la implantació de les tecnologies 4.0. En una primera fase, que s’allargarà fins al mes d’octubre, aquesta Fundació, que és un dels principals centres tecnològics de nexe d’unió entre el món de la recerca aplicada i les empreses, durà a terme una Diagnosi 4.0, eina imprescindible per poder avançar en el procés de transformació digital.   

L’objectiu principal és que després de la realització de la Diagnosi 4.0 les empreses badalonines facin un pas més i implementin les mesures i les inversions proposades accedint a les línies d’ajut públic d’enguany, per a les quals és requisit indispensable aportar aquesta diagnosi prèvia, especialment si es vol accedir a ajuts a la implantació de maquinària.  

Els principals programes dels quals es disposa avui per a la implantació de les mesures i inversions que es proposaran són els d’ACCIÓ del departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, els d’ACTIVA INDUSTRIA del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, i Acelerapyme del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital. En aquest sentit, cal destacar que aquest any a l’ajut d’ACCIO a l’assessorament a la implantació de les solucions tecnològiques 4.0 s’hi afegirà una nova línia d’ajuts per a la renovació de maquinària i equipament, incloent-hi el hardware i software. La convocatòria d’aquestes dues línies d’ajuts està prevista per al mes de juny.  

Assessorament i acompanyament per a les empreses de la ciutat 

L’empresa municipal Reactivació Badalona, que també té entre els seus objectius socials la promoció i l’atracció d’activitats tecnològiques, posa de relleu que, a banda de si una empresa participa o no en el programa de Diagnosi, posa a disposició de les empreses de la ciutat l’assessorament i l’acompanyament en matèria d’ajuts públics per identificar el programa que els resulti més adient atenent al tipus d’activitat econòmica o les circumstàncies que afecten l’empresa. 

Aquesta iniciativa es porta a terme amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles