21.1 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

Badalona Serveis Assistencial reforça la informació sobre els diferents canals per contactar amb els Centres d’Assistència Primària (CAP) 

Coincidint amb una de les èpoques de l’any en què augmenta notablement el nombre de persones usuàries dels centres d’assistència primàries (CAP’s), Badalona Serveis Assistencials (BSA) ha editat un fullet informatiu on s’informa a la ciutadania dels cinc canals que actualment disposen per contactar i fer les gestions necessàries amb el seu centre sanitari de proximitat.  

La ciutadania podrà contactar amb el CAP per aquest cinc canals: 

– Per la pàgina web https://citasalut.gencat.cat 

– A través de l’espai personal de salut digital La Meva Salut: https://lamevasalut.gencat.cat 

– Mitjançant la web de BSA https://www.bsa.cat 

– Per contacte telefònic trucant al telèfon 93 460 39 00, de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores, i dissabte (atenció urgent), de 9 a 17 hores. 

– De forma presencial, de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores, o dissabte (atenció urgent), de 9 a 17 hores. 

BSA ha editat 3.000 exemplars d’aquest fullet informatiu que s’estan repartint a les farmàcies i als CAP de la ciutat. 

La quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González, ha explicat: “Aquesta acció té l’objectiu pràctic de millorar el coneixement de la ciutadania sobre els diferents canals per contactar amb els centres de salut i accedir a l’atenció primària sanitària. Seguim treballant per mantenir un alt nivell de qualitat en l’atenció als usuaris i usuàries de BSA”. 

Recordem que el centre d’atenció telefònica (contact center) dels centres d’atenció primària (CAP) gestionats per Badalona Serveis Assistencials (BSA) va posar en marxa l’estiu passat un sistema per facilitar l’accés a les persones majors de 70 anys. Concretament, la locució que s’escolta quan es truca a aquests CAP demana si la persona al telèfon té més de 70 anys. Si és el cas i hi ha cua d’espera, la trucada d’aquesta persona passa a ser prioritària. 

Des de la seva implantació el mes d’agost de l’any passat i durant la resta d’any 2022, un total de 6.321 persones majors de 70 anys van rebre atenció telefònica preferent. Del total de 88.956 trucades rebudes en aquest període, l’atenció telefònica als majors de 70 anys ha representat un 7,11%. 

La iniciativa pretén afavorir que usuaris que puguin tenir dificultats per contactar amb els centres d’atenció primària per canals digitals ho puguin fer amb facilitat per via telefònica. La mesura està operativa de dilluns a divendres, quan el volum de trucades és més elevat, i complementa el sistema de retorn de trucades (callback) engegat l’estiu de 2020 coincidint amb la posada en marxa del nou centre d’atenció telefònica de BSA. Mitjançant aquest sistema que s’activa quan és necessari, quan una persona truca a l’atenció primària, si no és atesa immediatament, pot demanar que li tornin la trucada des del centre d’atenció telefònica i així evitar romandre a la cua d’espera. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles