18.5 C
Badalona
sábado, abril 20, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona promociona tallers preventius sobre trastorns relacionats amb la conducta alimentària en els centres educatius de la ciutat 

El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Badalona, amb el suport de la Fundació Imatge i Autoestima, realitzarà a partir d’aquesta setmana 50 tallers preventius sobre trastorns relacionats amb la conducta alimentària en els centres educatius de la ciutat. Les sessions, que tenen com a títol  “M’agrada tal com sóc”, estan dirigides a l’alumnat del primer cicle d’educació secundària obligatòria.  

Els principals objectius dels tallers són: 

• Prevenir els trastorns de la conducta alimentària com l’anorèxia i la bulímia nervioses 

• Detectar possibles casos a l’aula i proporcionar assessorament sobre com actuar davant d’aquests transtorns. 

Aquests tallers van acompanyats de dues formacions adreçades tant a professorat i professionals dels equips d’atenció pedagògica dels centres educatius, com a professionals dels centres d’atenció primària, i tècnics municipals de diferents departaments. La primera sessió formativa es va fer el passat 13 de febrer i la segona tindrà lloc el pròxim 13 de març. 

La 4a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González, ha remarcat que “amb la realització d’aquests tallers volem mostrar el compromís i l’aposta de l’Ajuntament de Badalona per la promoció dels factors de protecció, treballant l’autoestima saludable, el sentit crític vers la pressió social per tenir un determinat cos i el respecte per la diversitat corporal”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles