22.6 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

La consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, ha visitat l’Ajuntament de Badalona 

La consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, ha visitat aquest migdia l’Ajuntament de Badalona on ha estat rebuda per l’alcalde Rubén Guijarro, ha saludat als representants dels diversos grups municipals i ha signat el llibre d’honor.  

En finalitzar l’acte institucional, l’alcalde de Badalona ha mantingut una reunió amb la consellera de la Presidència, que estava acompanyada pel director dels Serveis Territorials d’Administració Local a Barcelona, David Agustí. En la trobada s’ha coincidit en constatar la necessitat que es prioritzi l’acabament de les obres del Centre d’Assistència Primària (CAP) del Gorg –paralitzades per la fallida de l’empresa constructora- i que es defineixi amb urgència quina ha de ser la ubicació del CAP de Sant Crist.  

L’alcalde també ha traslladat a la consellera Vilagrà la necessitat que té la ciutat de dotar-se de més efectius dels Mossos d’Esquadra. Així mateix, també s’han abordat amb la consellera alguns dels reptes de mobilitat més importants de la ciutat; com ara el futur de la C-31 i l’ampliació de l’L1 del metro.  

L’alcalde Rubén Guijarro, ha assenyalat que: “aquesta visita s’emmarca dins de l’interès d’aquest Govern municipal per mantenir reunions fluïdes amb la resta de les administracions i, en especial, amb la Generalitat de Catalunya”. En aquest sentit, ha afegit que “dins d’una bona harmonia, hem insistit a continuar treballant amb el Govern de Catalunya perquè una ciutat de la dimensió de Badalona rebi els recursos i l’impuls que mereix” i ha afegit que “esperem poder constatar aviat avenços en aquest sentit”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles