La 41a Rua de Carnestoltes recorrerà els carrers dels barri de Llefià el dissabte 18 de febrer  

El Carnaval Infantil a Bufalà es celebrarà diumenge 19

0
353

El dissabte 18 de febrer es celebrarà a Llefià la 41a Rua de Carnestoltes a Llefià i, un dia després, diumenge dia 19, el Carnaval Infantil a Bufalà. Les activitats estan organitzades per l’Ajuntament de Badalona, la Comissió de Cultura de Llefià, la Comissió de Carnestoltes i la Comissió de Carnestoltes Bufalà. 

La Reina Carnestoltes, acompanyada de la seva cort, farà, el dissabte 18, a les 17 hores, la lectura del pregó de Carnaval des del balcó del Centre Cívic Torre Mena, proclamarà el seu regnat i convidarà la ciutadania a la disbauxa i a la festa. Posteriorment encapçalarà la Rua de comparses que recorrerà diferents carrers de Llefià. A les 19 hores s’iniciarà, a la plaça de Trafalgar, el ball de disfresses amb un grup de versions per no parar de ballar. Les inscripcions en línia (www.carnestoltes.llefia.org) per a la participació a la rua es tancaran el dia 16 de febrer. 

Diumenge 19 de febrer, la Reina Carnestoltes es traslladarà al barri de Bufalà, davant de la masia de Ca l’Andal per iniciar, a les 11.30 hores, la rua infantil. A les 12.30 hores començarà el ball de disfresses amb un espectacle d’animació infantil al parc de Can Barriga. 

Activitats del Carnaval 2023  

Dissabte 18 de febrer 

41a Rua de Carnestoltes a Llefià.  

Pregó de la Reina Carnestoltes. Al Centre Cívic Torre Mena, a les 17 hores, arribarà la Reina Carnestoltes, la Nimfa del Mar, la Nimfa del Vi i la resta de la seva Cort. Pregó de Carnaval des del balcó del Centre Cívic Torre Mena. 

Rua de Carnestoltes. A partir de les 17.30 hores. Aquest és l’itinerari previst: Centre Cívic Torre Mena, avinguda del Marquès de Sant Mori, carrer de Pérez Galdós, ronda de Sant Antoni de Llefià, avinguda del Doctor Bassols, avinguda del Marquès de Sant Mori i plaça de Trafalgar. La rua anirà amenitzada per la xaranga Harpo’s Ban. 

Ball de disfresses. A la plaça de Trafalgar, a partir de les 19 hores. Concert del grup de versions Aquarium. 

Lliurament de premis. A la mateixa plaça de Trafalgar, a les 20 hores. Es lliuraran diversos premis a les comparses guanyadores de les categories d’adults, infantil i per parella o individual a la més treballada, la més divertida, la més original i la més reivindicativa. I a més, un premi especial a la comparsa que el jurat consideri millor. L’entitat guanyadora d’aquest premi es quedarà al llarg de l’any amb la màscara creada pel Cercle Artístic i atorgada des de l’any 1993. 

Diumenge 19 de febrer 

Carnaval Infantil a Bufalà 

Concentració de comparses. A la masia Ca l’Andal, a les 11 hores. 

Rua infantil amb la Reina Carnestoltes i les nimfes. Començarà a les 11.30 hores, començarà a Ca l’Andal i recorrerà els carrers de la Independència i el de la Sardana, l’avinguda d’en Martí Pujol i acabarà al parc de Can Barriga. La rua anirà amenitzada per la xaranga Harpo’s Ban. 

Ball de disfresses. Parc de Can Barriga, a les 12.30 hores. 

Animació infantil i familiar amb el grup Pentina el Gat. 

Altres activitats de Carnaval 

Dissabte 18 de febrer 

Rues de Carnestoltes 

A les 17 hores, a la plaça de la Plana. A càrrec de Bufons del Toc. 

A les 17 hores, a la plaça de Lola Anglada. A càrrec de les associacions de veïns de Canyadó i d’Iris-Sol Casagemes. 

Final de festa. Ball del Tabalot 

A les 19 hores, a la plaça de la Vila. A càrrec de Bufons del Toc. 

Ball de Carnaval 

22 hores, a la plaça de la Plana. A càrrec de la Comissió de Festes de Badalona. 

Dissabte 25 de febrer 

Enterrament de la sardina a l’Escorxador 

Parc de l’Escorxador.  

A càrrec de Bèsties i Diables de La Salut. 

Activitats familiars  

De 10 a 13 hores  

Cercavila de l’extermini  

17 hores  

Incineració de la sardina  

19.30 hores  

Lluïment de les colles participants  

20 hores  

Sardinada popular  

20.30 hores  

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí